Przepis i sposób przygotowania na: Precelki z kminkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Precelki z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/precelki-z-kminkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Precelki z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/precelki-z-kminkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Precelki z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/precelki-z-kminkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Precelki z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/precelki-z-kminkiem4-2.jpg)
Piec około 10-15 minut w temperaturze 250 stopni. Najlepiej smakują jeszcze ciepłe.
![Krok 5 - Precelki z kminkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/precelki-z-kminkiem5-2.jpg)
mąka żytnia | 170 g |
margaryna | 32 g |
drożdże świeże | 25 g |
sól | 1/2 łyżeczki |
mleko | 1/2 szklanki |
jajko | 1 szt |
Kminek cały Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: