Przepis i sposób przygotowania na: Przekładane z mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przekładane z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-z-miesem-mielonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Przekładane z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-z-miesem-mielonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Przekładane z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-z-miesem-mielonym3-2.jpg)
![Krok 4 - Przekładane z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-z-miesem-mielonym4-2.jpg)
![Krok 5 - Przekładane z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-z-miesem-mielonym5-2.jpg)
![Krok 6 - Przekładane z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-z-miesem-mielonym6-2.jpg)
![Krok 7 - Przekładane z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladane-z-miesem-mielonym7-2.jpg)
mąka pszenna | 1 1/2 szklanki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
chili Prymat | 1/2 małej łyżeczki |
jajko | 2 |
woda ciepła | 30 ml |
mięso mielone | 30 dag |
cebula | 1 mała |
papryka czerwona | 1 szklanka już pokrojonej |
ząbki czosnku | 1 |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
ketchup łagodny | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: