Przepis i sposób przygotowania na: Przekładaniec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec2-2.jpg)
![Krok 2 - Przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec3-2.jpg)
![Krok 3 - Przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec4-2.jpg)
![Krok 4 - Przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przekladaniec5-2.jpg)
mąka pszenna | 4 szklanki |
margaryna | 1,5 kostki |
cukier puder | 3/4 szklanki |
żółtko jajek | 6 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 opakowanie |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
krem do karpatki | 1 opakowanie |
białko | 6 sztuk |
cukier kryształ | 1 szklanka |
powidła śliwkowe | 1 słoiczek |
orzechy włoskie | 300 gram |
polewa czekoladowa | 1 opakowanie |
kolorowe cukiereczki | 4 garście |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: