Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-15.-zapiekane-faszerowane-pieczarki-z-miesem-indyka1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-15.-zapiekane-faszerowane-pieczarki-z-miesem-indyka2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-15.-zapiekane-faszerowane-pieczarki-z-miesem-indyka3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-15.-zapiekane-faszerowane-pieczarki-z-miesem-indyka4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-15.-zapiekane-faszerowane-pieczarki-z-miesem-indyka5-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-15.-zapiekane-faszerowane-pieczarki-z-miesem-indyka6-2.jpg)
![Krok 7 - Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-15.-zapiekane-faszerowane-pieczarki-z-miesem-indyka7-2.jpg)
![Krok 8 - Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-15.-zapiekane-faszerowane-pieczarki-z-miesem-indyka8-2.jpg)
![Krok 9 - Przepis dnia II, odc. 15. Zapiekane faszerowane pieczarki z mięsem indyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-15.-zapiekane-faszerowane-pieczarki-z-miesem-indyka9-2.jpg)
mięso mielone indycze | 300 g |
przyprawa kebab- gyros Prymat | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
pieczarki | 16 szt. (dużych, obranych) |
natka pietruszki | 1 pęczek |
szczypiorek | 1 pęczek |
kapary całe Smak | 1 łyżka (posiekane) |
jajko | 2 szt. |
żółty ser | 1 szklanka (tarty) |
Party Dip Czosnkowy Prymat | 1 opakowanie |
majonez | 2 łyżki |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: