Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia II, odc. 17. Potrawka z indyka z pikantnymi warzywami z patelni
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia II, odc. 17. Potrawka z indyka z pikantnymi warzywami z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-17.-potrawka-z-indyka-z-pikantnymi-warzywami-z-patelni1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia II, odc. 17. Potrawka z indyka z pikantnymi warzywami z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-17.-potrawka-z-indyka-z-pikantnymi-warzywami-z-patelni2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia II, odc. 17. Potrawka z indyka z pikantnymi warzywami z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-17.-potrawka-z-indyka-z-pikantnymi-warzywami-z-patelni3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia II, odc. 17. Potrawka z indyka z pikantnymi warzywami z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-17.-potrawka-z-indyka-z-pikantnymi-warzywami-z-patelni4-2.jpg)
pierś z indyka | 400 g |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
przyprawa kebab- gyros Prymat | 2 łyżki |
Musztarda rosyjska Prymat | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 szt. (pokrojona w paski) |
papryka żółta | 1 szt. (pokrojona w paski) |
pieczarki | 6 szt. (obrane,plastry) |
cebula czerwona | 1 szt (piórka) |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt. (posiekany) |
czosnek | 3 ząbki (pokrojone) |
olej rzepakowy | (do smażenia) |
przyprawa kebab- gyros Prymat | (do smaku) |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (do smaku) |
Pieprz czarny mielony Prymat | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: