Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia II, odc. 25. Łosoś bałtycki z cieciorką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia II, odc. 25. Łosoś bałtycki z cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-25.-losos-baltycki-z-cieciorka1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia II, odc. 25. Łosoś bałtycki z cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-25.-losos-baltycki-z-cieciorka2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia II, odc. 25. Łosoś bałtycki z cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-25.-losos-baltycki-z-cieciorka3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia II, odc. 25. Łosoś bałtycki z cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-25.-losos-baltycki-z-cieciorka4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia II, odc. 25. Łosoś bałtycki z cieciorką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-25.-losos-baltycki-z-cieciorka5-2.jpg)
filet z łososia | 4x180 g |
olej rzepakowy | |
cebula | 1 szt. (posiekana w kostkę) |
czosnek | 2 ząbki (plastry) |
cieciorka konserwowa | 200 g (lub ugotowana) |
pomidory | 3 szt. (pokrojone w kostkę) |
pomidory pelati | 200 ml |
Przyprawa do dań z fasoli i warzyw strączkowych Prymat | |
natka pietruszki | |
krem chrzanowy Smak | 4 łyżki |
kapary całe Smak |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 2 łyżki |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki (wyciśnięte) |
miód wielokwiatowy | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: