Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia II, odc. 31: Pikantne szaszłyki z kurczaka z sałatką ze świeżych warzyw i kiełków
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia II, odc. 31: Pikantne szaszłyki z kurczaka z sałatką ze świeżych warzyw i kiełków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-31-pikantne-szaszlyki-z-kurczaka-z-salatka-ze-swiezych-warzyw-i-kielkow1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia II, odc. 31: Pikantne szaszłyki z kurczaka z sałatką ze świeżych warzyw i kiełków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-31-pikantne-szaszlyki-z-kurczaka-z-salatka-ze-swiezych-warzyw-i-kielkow2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia II, odc. 31: Pikantne szaszłyki z kurczaka z sałatką ze świeżych warzyw i kiełków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-31-pikantne-szaszlyki-z-kurczaka-z-salatka-ze-swiezych-warzyw-i-kielkow3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia II, odc. 31: Pikantne szaszłyki z kurczaka z sałatką ze świeżych warzyw i kiełków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-31-pikantne-szaszlyki-z-kurczaka-z-salatka-ze-swiezych-warzyw-i-kielkow4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia II, odc. 31: Pikantne szaszłyki z kurczaka z sałatką ze świeżych warzyw i kiełków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-ii-odc.-31-pikantne-szaszlyki-z-kurczaka-z-salatka-ze-swiezych-warzyw-i-kielkow5-2.jpg)
pierś z kurczaka | 500 g |
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat | 1 opakowanie |
Musztarda rosyjska Prymat | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
miód | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Imbir mielony Prymat |
kiełki soi | 1 garść |
ogórek | 1 szt. |
papryka czerwona | 1 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
ziarna sezamu | 1 łyżka |
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy węgierski Prymat | 1 opakowanie |
woda | 2-3 łyżki |
olej | 3 łyżki (z suszonych pomidorów) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: