Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia III, odc. 20: Zapiekany ser bundz z pomidorami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia III, odc. 20: Zapiekany ser bundz z pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iii-odc.-20-zapiekany-ser-bundz-z-pomidorami1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia III, odc. 20: Zapiekany ser bundz z pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iii-odc.-20-zapiekany-ser-bundz-z-pomidorami2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia III, odc. 20: Zapiekany ser bundz z pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iii-odc.-20-zapiekany-ser-bundz-z-pomidorami3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia III, odc. 20: Zapiekany ser bundz z pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iii-odc.-20-zapiekany-ser-bundz-z-pomidorami4-2.jpg)
ser bundz | 400 g |
pomidory | 2 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
czosnek | 2 szt. |
oliwa | 4 łyżki |
Rozmaryn suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: