Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 16: Solianka z wędzonką i kaparami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 16: Solianka z wędzonką i kaparami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-16-solianka-z-wedzonka-i-kaparami1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 16: Solianka z wędzonką i kaparami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-16-solianka-z-wedzonka-i-kaparami2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 16: Solianka z wędzonką i kaparami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-16-solianka-z-wedzonka-i-kaparami3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 16: Solianka z wędzonką i kaparami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-16-solianka-z-wedzonka-i-kaparami4-2.jpg)
kiełbasa wędzona | 100 g |
boczek wędzony | 100 g |
szynka wieprzowa wędzona | 100 g |
natka pietruszki | |
ogórki kwaszone | 4 szt. |
kapary | 10-15 szt. |
rosół drobiowy | |
grzyby suszone | |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 3 ząbki |
cytryna | 1 szt. |
ziele angielskie | 5 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | |
oliwki zielone | |
oliwki czarne | |
przecier pomidorowy | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: