Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 52: Miętus z pieczonymi porami w sosie musztardowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 52: Miętus z pieczonymi porami w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-52-mietus-z-pieczonymi-porami-w-sosie-musztardowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 52: Miętus z pieczonymi porami w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-52-mietus-z-pieczonymi-porami-w-sosie-musztardowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 52: Miętus z pieczonymi porami w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-52-mietus-z-pieczonymi-porami-w-sosie-musztardowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 52: Miętus z pieczonymi porami w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-52-mietus-z-pieczonymi-porami-w-sosie-musztardowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia IV, odc. 52: Miętus z pieczonymi porami w sosie musztardowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-52-mietus-z-pieczonymi-porami-w-sosie-musztardowym5-2.jpg)
miętus | 400-500 g |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
pomidory koktajlowe (czerwone) | kilka szt. |
żółty ser starty | 50 g |
mleko | 200 ml |
mąka pszenna | 50 g |
masło klarowane | do smażenia |
Musztarda delikatesowa Prymat | |
pory | 2 szt. |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
czosnek | 2 ząbki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
wino białe wytrawne | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: