Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 56: Sandacz po kaszubsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia IV, odc. 56: Sandacz po kaszubsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-56-sandacz-po-kaszubsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia IV, odc. 56: Sandacz po kaszubsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-56-sandacz-po-kaszubsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia IV, odc. 56: Sandacz po kaszubsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-56-sandacz-po-kaszubsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia IV, odc. 56: Sandacz po kaszubsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-56-sandacz-po-kaszubsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia IV, odc. 56: Sandacz po kaszubsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-56-sandacz-po-kaszubsku5-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia IV, odc. 56: Sandacz po kaszubsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-iv-odc.-56-sandacz-po-kaszubsku6-2.jpg)
filet z sandacza | 200 g |
ziele angielskie | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
masło klarowane | |
koncentrat pomidorowy | 40 g |
Kucharek Smak Natury | |
marchew | 1/2 szt. |
pietruszka | 1/2 szt. |
seler | 1/2 szt. |
białe wino | 100 ml |
chrzan żurawinowy | |
rukola |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: