Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia, odc. 18. Kurczak faszerowany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia, odc. 18. Kurczak faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-18.-kurczak-faszerowany1-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia, odc. 18. Kurczak faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-18.-kurczak-faszerowany2-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia, odc. 18. Kurczak faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-18.-kurczak-faszerowany3-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia, odc. 18. Kurczak faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-18.-kurczak-faszerowany4-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia, odc. 18. Kurczak faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-18.-kurczak-faszerowany5-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia, odc. 18. Kurczak faszerowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-odc.-18.-kurczak-faszerowany6-2.jpg)
kurczak | 1 szt. (waga 1,5 kg) |
marynata | |
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat | 1 opakowanie |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
Musztarda kremska Prymat | 1 łyżka |
czosnek | 3 ząbki (posiekane) |
Farsz: | |
wątróbka drobiowa | 1/2 kg |
jajko | 3 szt. |
natka pietruszki | 1 pęczek |
orzechy włoskie | 1 łyżka (posiekanych) |
masło | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
kapary całe Smak | 1 łyżeczka (posiekane) |
Sól ziołowa jodowana Prymat | (do smaku) |
Pieprz czarny mielony Prymat | (do smaku) |
chrzan żurawinowy | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: