Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Cielęcina vitello tonnato, odc. 26
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Cielęcina vitello tonnato, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-cielecina-vitello-tonnato-odc.-261-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia V: Cielęcina vitello tonnato, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-cielecina-vitello-tonnato-odc.-262-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Cielęcina vitello tonnato, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-cielecina-vitello-tonnato-odc.-263-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Cielęcina vitello tonnato, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-cielecina-vitello-tonnato-odc.-264-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Cielęcina vitello tonnato, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-cielecina-vitello-tonnato-odc.-265-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia V: Cielęcina vitello tonnato, odc. 26 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-cielecina-vitello-tonnato-odc.-266-2.jpg)
udziec cielęcy | 1 kg |
tuńczyk | 120 g |
kapary całe Smak | |
majonez | 120 g |
sok z cytryny | 1/4 szt. |
wino białe | 50 ml |
rukola | kilka garści |
tymianek | |
Czosnek staropolski Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: