Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Pączko-jagodzianki na budyniu, odc. 50
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Pączko-jagodzianki na budyniu, odc. 50 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-paczko-jagodzianki-na-budyniu-odc.-501-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia V: Pączko-jagodzianki na budyniu, odc. 50 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-paczko-jagodzianki-na-budyniu-odc.-502-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Pączko-jagodzianki na budyniu, odc. 50 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-paczko-jagodzianki-na-budyniu-odc.-503-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Pączko-jagodzianki na budyniu, odc. 50 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-paczko-jagodzianki-na-budyniu-odc.-504-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Pączko-jagodzianki na budyniu, odc. 50 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-paczko-jagodzianki-na-budyniu-odc.-505-2.jpg)
![Krok 6 - Przepis dnia V: Pączko-jagodzianki na budyniu, odc. 50 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-paczko-jagodzianki-na-budyniu-odc.-506-2.jpg)
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | |
Cynamon mielony Prymat | |
laska wanilii | |
mąka pszenna | 1 kg |
drożdże | 100 g |
budyń waniliowy | 1 op. |
spirytus | 2 łyżki |
borówka amerykańska | 600 g |
cytryna | 1 szt. |
jajko | 8 szt. |
cukier | 1 szk. |
cukier puder | 500 g |
masło | 200 g |
mleko | 2 i 1/4 szk. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej | 2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: