Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg tęczowy łososiowy smażony na maśle (płaty)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg tęczowy łososiowy smażony na maśle (płaty) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-lososiowy-smazony-na-masle-platy1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg tęczowy łososiowy smażony na maśle (płaty) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-lososiowy-smazony-na-masle-platy2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg tęczowy łososiowy smażony na maśle (płaty) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-lososiowy-smazony-na-masle-platy3-2.jpg)
![Krok 4 - Pstrąg tęczowy łososiowy smażony na maśle (płaty) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-lososiowy-smazony-na-masle-platy4-2.jpg)
![Krok 5 - Pstrąg tęczowy łososiowy smażony na maśle (płaty) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-lososiowy-smazony-na-masle-platy5-2.jpg)
Następnie wszystkie kawałki przełożyć na drugą stronę i posmażyć dodatkowe 2-3 minuty.
![Krok 6 - Pstrąg tęczowy łososiowy smażony na maśle (płaty) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-lososiowy-smazony-na-masle-platy6-2.jpg)
pstrąg łososiowy | 2 płaty |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól |
mąka pszenna | |
masło do smażenia | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: