Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg tęczowy w galarecie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg tęczowy w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-w-galarecie1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg tęczowy w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-w-galarecie2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg tęczowy w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-w-galarecie3-2.jpg)
![Krok 4 - Pstrąg tęczowy w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-w-galarecie4-2.jpg)
![Krok 5 - Pstrąg tęczowy w galarecie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-teczowy-w-galarecie5-2.jpg)
pstrąg tęczowy filet | 400 gramów |
marchew | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
Ziele angielskie całe Prymat | do smaku |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
groszek mrożony | 0,5 szkl |
cebula | 1 szt |
sól i pieprz | do smaku |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 łyżeczek na 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: