Składniki:
mięso mielone | 500 g |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
cebula | 1 |
woda | 2 szklanki |
ocet | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
ziele angielskie | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
marchew | 1 |
mięso mielone | 500 g |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
cebula | 1 |
woda | 2 szklanki |
ocet | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
ziele angielskie | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
marchew | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: