Przepis i sposób przygotowania na: pulpety z piersi indyka w sosie koperkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - pulpety z piersi indyka w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-piersi-indyka-w-sosie-koperkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - pulpety z piersi indyka w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-piersi-indyka-w-sosie-koperkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - pulpety z piersi indyka w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-piersi-indyka-w-sosie-koperkowym3-2.jpg)
pierś z indyka | 1 kg |
cebula biała | 1 szt |
kasza manna | 6 łyżek |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 1 szklanka |
sól do smaku |
marchewka | 2 szt |
cebula biała | 1 szt |
śmietana | 200 ml |
koperek | 1 pęczek |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: