Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy jabłkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuchy jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-jablkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Racuchy jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-jablkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Racuchy jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-jablkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Racuchy jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-jablkowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Racuchy jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-jablkowe5-2.jpg)
jabłka winne | 2-3 sztuki |
mąka pełnoziarnista | 1 szklanka |
mąka tortowa | 1,5 szklanki |
maślanka | 0,5 litra |
cukier | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
cukier puder | do posypania racuchów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: