Przepis i sposób przygotowania na: racuszki gruszkowo-jabłkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - racuszki gruszkowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-gruszkowo-jablkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - racuszki gruszkowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-gruszkowo-jablkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - racuszki gruszkowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-gruszkowo-jablkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - racuszki gruszkowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-gruszkowo-jablkowe4-2.jpg)
![Krok 5 - racuszki gruszkowo-jabłkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-gruszkowo-jablkowe5-2.jpg)
jogurt naturalny | 330 ml |
mąka tortowa | 100 g |
otręby owsiane | 70 g |
jajko | 2 szt |
cukier trzcinowy | 2 łyżki |
cukier wanilinowy | 3 łyżki |
sól | 2 szczypty |
jabłko | 1 szt |
gruszka | 1 szt |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
olej do smażenia |
cukier puder | |
Cynamon mielony Prymat | 1/2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: