Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello na krakersach.
Kroki postępowania
Kiedy przestygnie zmiksować z masłem i 3 łyżkami wiórków kokosowych.
![Krok 1 - Rafaello na krakersach. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello-na-krakersach.1-2.jpg)
![Krok 2 - Rafaello na krakersach. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello-na-krakersach.2-2.jpg)
Krakersy posmarować 1 częścią kremu.
Następnie ponownie krakery i krem i jeszcze raz :-)
![Krok 3 - Rafaello na krakersach. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello-na-krakersach.3-2.jpg)
![Krok 4 - Rafaello na krakersach. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello-na-krakersach.4-2.jpg)
budyń śmietankowy | 3 szt |
mleko 2% | 1 litr |
masło | 200 g |
ciastka | 400 g |
wiórki kokosowe | 6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: