Przepis i sposób przygotowania na: Rassolnik, czyli zupa ogórkowa po rosyjsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rassolnik, czyli zupa ogórkowa po rosyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rassolnik-czyli-zupa-ogorkowa-po-rosyjsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Rassolnik, czyli zupa ogórkowa po rosyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rassolnik-czyli-zupa-ogorkowa-po-rosyjsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Rassolnik, czyli zupa ogórkowa po rosyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rassolnik-czyli-zupa-ogorkowa-po-rosyjsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Rassolnik, czyli zupa ogórkowa po rosyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rassolnik-czyli-zupa-ogorkowa-po-rosyjsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Rassolnik, czyli zupa ogórkowa po rosyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rassolnik-czyli-zupa-ogorkowa-po-rosyjsku5-2.jpg)
karkówka | 0,5 kg |
woda | 8 szklanek |
ogórki kiszone | 4 |
marchewka | 1 |
cebula | 1 |
ziemniaki | 2 |
kasza pęczak | 1/2 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 2 |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: