Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z białą czekoladą i ciasteczkową brzoskwinią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada z białą czekoladą i ciasteczkową brzoskwinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-biala-czekolada-i-ciasteczkowa-brzoskwinia1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada z białą czekoladą i ciasteczkową brzoskwinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-biala-czekolada-i-ciasteczkowa-brzoskwinia2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada z białą czekoladą i ciasteczkową brzoskwinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-biala-czekolada-i-ciasteczkowa-brzoskwinia3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada z białą czekoladą i ciasteczkową brzoskwinią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-biala-czekolada-i-ciasteczkowa-brzoskwinia4-2.jpg)
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
kakao | 3 łyżeczki |
cukier | 1/2 szklanki |
śmietana 30% | 200 gram |
biała czekolada | 100 gram |
cukier puder | 1 łyżeczka |
brzoskwinie | 2 sztuki |
nektarynka | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: