Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z flądry pełne nadzienia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki z flądry pełne nadzienia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-fladry-pelne-nadzienia0-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z flądry pełne nadzienia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-fladry-pelne-nadzienia1-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki z flądry pełne nadzienia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-fladry-pelne-nadzienia2-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki z flądry pełne nadzienia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-fladry-pelne-nadzienia3-2.jpg)
![Krok 5 - Roladki z flądry pełne nadzienia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-fladry-pelne-nadzienia4-2.jpg)
flądra | 1 kg |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1 szczypta |
szpinak świeży | 250 g |
pieczarki | 200 g |
masło | 2 łyżki |
rozmaryn świeży | 1 gałązka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: