Przepis i sposób przygotowania na: Róże karnawałowe
Kroki postępowania
Ciasto owinąć w folię spożywczą i odstawić na ok. godzinę w chłodne miejsce.
![Krok 1 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe65-2.jpg)
![Krok 2 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe66-2.jpg)
![Krok 3 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe64-2.jpg)
![Krok 4 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe63-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 5 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe62-2.jpg)
mąka | 30 dag |
żółtko jajek | 5 szt |
śmietana | 2 łyżki |
sól | szczypta |
białko | 1 szt |
olej do smażenia | |
spirytus | 1 łyżka |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: