Przepis i sposób przygotowania na: Rurki serowo-budyniowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rurki serowo-budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-serowobudyniowe3-2.jpg)
![Krok 2 - Rurki serowo-budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-serowobudyniowe4-2.jpg)
![Krok 3 - Rurki serowo-budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-serowobudyniowe6-2.jpg)
![Krok 4 - Rurki serowo-budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-serowobudyniowe5-2.jpg)
6. Ser rozgniatamy dokładnie lub mielimy.
![Krok 5 - Rurki serowo-budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-serowobudyniowe2-2.jpg)
![Krok 6 - Rurki serowo-budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-serowobudyniowe1-2.jpg)
SMACZNEGO :)
![Krok 7 - Rurki serowo-budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-serowobudyniowe0-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 rulon |
mleko | 400 ml |
budyń śmietankowy | 1 sztuka |
olej | do smarowania |
jaja | 1 sztuka |
sezam | do smaku |
kardamon | do smaku |
cukier brązowy | do smaku |
cynamon | do smaku |
skórka cytrynowa | do smaku |
cukier waniliowy | 2-3 łyżeczki |
twaróg | 250 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: