Przepis i sposób przygotowania na: Rurki z budyniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rurki z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-budyniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Rurki z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-budyniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Rurki z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-budyniem3-2.jpg)
![Krok 4 - Rurki z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-budyniem4-2.jpg)
![Krok 5 - Rurki z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-budyniem5-2.jpg)
mąka tortowa | 2 kg |
masło | 100 dag |
śmietana 30% | 1/2 z dużego opakowania |
sól | szczypta |
budyń waniliowy | 2 i 1/2 opakowania |
masło lub margaryna | 35 dag |
mleko 3,2% | 1 1/2 l |
cukier | 1/2 szklanki |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: