Przepis i sposób przygotowania na: Ruskie pierogi po raz kolejny w innej wersji.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ruskie pierogi po raz kolejny w innej wersji. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-po-raz-kolejny-w-innej-wersji.1-2.jpg)
![Krok 2 - Ruskie pierogi po raz kolejny w innej wersji. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-po-raz-kolejny-w-innej-wersji.2-2.jpg)
![Krok 3 - Ruskie pierogi po raz kolejny w innej wersji. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-po-raz-kolejny-w-innej-wersji.3-2.jpg)
![Krok 4 - Ruskie pierogi po raz kolejny w innej wersji. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-po-raz-kolejny-w-innej-wersji.4-2.jpg)
![Krok 5 - Ruskie pierogi po raz kolejny w innej wersji. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-po-raz-kolejny-w-innej-wersji.5-2.jpg)
![Krok 6 - Ruskie pierogi po raz kolejny w innej wersji. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-po-raz-kolejny-w-innej-wersji.6-2.jpg)
mąka tortowa | 500 g |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
woda ciepła | 1/2 szkl |
mleko 2% | 1/2 szkl |
olej | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
kartofle | 500 g |
twaróg | 500 g |
skwarki | 4 łyżki |
smalec | 4 łyżka |
szczypiorek | 2-3 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
szałwia | 1 łyżka |
cebula | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: