Przepis i sposób przygotowania na: Ruskie pierogi podsmażane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ruskie pierogi podsmażane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podsmazane5-2.jpg)
![Krok 2 - Ruskie pierogi podsmażane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podsmazane1-2.jpg)
![Krok 3 - Ruskie pierogi podsmażane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podsmazane2-2.jpg)
![Krok 4 - Ruskie pierogi podsmażane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podsmazane3-2.jpg)
![Krok 5 - Ruskie pierogi podsmażane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podsmazane4-2.jpg)
![Krok 6 - Ruskie pierogi podsmażane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podsmazane0-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka pszenna | 0,5 kg |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | 1 łyżeczka płaska |
Farsz: | |
ziemniaki ugotowane | 0,5 kg |
twaróg | 250 gr |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
margaryna do podsmażania | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
woda | 230 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: