Przepis i sposób przygotowania na: Rustykalna tarta z dynią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rustykalna tarta z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rustykalna-tarta-z-dynia13-2.jpg)
![Krok 2 - Rustykalna tarta z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rustykalna-tarta-z-dynia14-2.jpg)
![Krok 3 - Rustykalna tarta z dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rustykalna-tarta-z-dynia12-2.jpg)
mąka | 250 gram |
masło | 125 gram |
woda zimna | 2 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1/2 łyżeczka |
dynia | 1/2 kilogram |
cebula czerwona | 1 sztuka |
feta | 2/3 opakowanie |
tymianek | 1 łyżka |
imbir | 1/2 łyżeczka |
olej | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 sztuka |
ser pecorino | 2 łyżka |
papryczka chili | 1 szczypta |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: