Przepis i sposób przygotowania na: RYBNE KOTLETY Z MORSZCZUKA
Kroki postępowania
![Krok 1 - RYBNE KOTLETY Z MORSZCZUKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotlety-z-morszczuka1-2.jpg)
![Krok 2 - RYBNE KOTLETY Z MORSZCZUKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotlety-z-morszczuka2-2.jpg)
![Krok 3 - RYBNE KOTLETY Z MORSZCZUKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotlety-z-morszczuka3-2.jpg)
![Krok 4 - RYBNE KOTLETY Z MORSZCZUKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotlety-z-morszczuka4-2.jpg)
![Krok 5 - RYBNE KOTLETY Z MORSZCZUKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotlety-z-morszczuka5-2.jpg)
filet z morszczuka | 600 gram |
bułka czerstwa | 1 szt |
jajko | 1 szt |
kasza manna | 2 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1/2 łyżeczki |
cebula biała | 1 szt(mała) |
koperek | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
olej rzepakowy | 5 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: