Przepis i sposób przygotowania na: Sajgonki z mięsem i warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sajgonki z mięsem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-miesem-i-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Sajgonki z mięsem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-miesem-i-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Sajgonki z mięsem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-miesem-i-warzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Sajgonki z mięsem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-miesem-i-warzywami4-2.jpg)
![Krok 5 - Sajgonki z mięsem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-miesem-i-warzywami5-2.jpg)
![Krok 6 - Sajgonki z mięsem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sajgonki-z-miesem-i-warzywami6-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 250 g |
chińska mieszanka warzywna | 200-300 g |
sos sojowy | 1 łyżka |
sól i pieprz | |
kapusta pekińska | 100 g |
papier ryżowy | 8 szr |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: