Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z zupek chińskich (z kurczakiem i kapustą pekińską)
Kroki postępowania
Mięso przełożyć do miski (dużej).
![Krok 1 - Sałatka z zupek chińskich (z kurczakiem i kapustą pekińską) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-z-zupek-chinskich-z-kurczakiem-i-kapusta-pekinska-1-2.jpg)
![Krok 2 - Sałatka z zupek chińskich (z kurczakiem i kapustą pekińską) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-z-zupek-chinskich-z-kurczakiem-i-kapusta-pekinska-2-2.jpg)
Warzywa połączyć z mięsem.
Dodać makaron (pokruszony, twardy) i przyprawy (również olejki, jeśli są) z zupek. Całość wymieszać z majonezem i doprawić do smaku.
![Krok 3 - Sałatka z zupek chińskich (z kurczakiem i kapustą pekińską) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-z-zupek-chinskich-z-kurczakiem-i-kapusta-pekinska-3-2.jpg)
(Makaron wchłonie majonez i pod jego wpływem zmięknie, więc nie powinno się go żałować. Przed spożyciem, jeśli sałatka okaże się zbyt "sucha" - należy dodać więcej majonezu.)
![Krok 4 - Sałatka z zupek chińskich (z kurczakiem i kapustą pekińską) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salatka-z-zupek-chinskich-z-kurczakiem-i-kapusta-pekinska-4-2.jpg)