Przepis i sposób przygotowania na: salceson gotowany
Kroki postępowania
![Krok 1 - salceson gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-gotowany1-2.jpg)
![Krok 2 - salceson gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-gotowany2-2.jpg)
![Krok 3 - salceson gotowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/salceson-gotowany0-2.jpg)
głowa wiepszowa | 1 szt |
serce wiepszowe | 1 szt |
ozorek | 1 szt |
skórki wiepszowe | 2 kg |
czosnek | 6 ząbków |
Majeranek suszony Prymat | |
pieprz | |
Ziele angielskie mielone Prymat | |
kolendra Prymat do smaku | |
sól | |
ziele angielskie | 6 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 3 łyżki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: