Przepis i sposób przygotowania na: Saltimbocca prawie po rzymsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Saltimbocca prawie po rzymsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saltimbocca-prawie-po-rzymsku2-2.jpg)
![Krok 2 - Saltimbocca prawie po rzymsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saltimbocca-prawie-po-rzymsku1-2.jpg)
![Krok 3 - Saltimbocca prawie po rzymsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saltimbocca-prawie-po-rzymsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Saltimbocca prawie po rzymsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/saltimbocca-prawie-po-rzymsku0-2.jpg)
mięso wieprzowe lub cielęce | 4 plastry |
masło do smażenia | 50 gram |
oliwa | 1 łyżka |
szałwia świeżą | 4 listki |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
ser ementaler | 4 plasterki |
wino białe | 150 ml |
szynka parmeńska | 4 plasterki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: