Przepis i sposób przygotowania na: Schab dojrzewający
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab dojrzewający foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-dojrzewajacy1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab dojrzewający foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-dojrzewajacy2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab dojrzewający foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-dojrzewajacy3-2.jpg)
schab bez kości | 1 kg |
sól | 4 łyżki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
Czosnek suszony Prymat | 2 łyżki |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 2 łyżki |
majeranek | 2 łyżki |
Cebula suszona Prymat | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
kozieradka | 1 łyżeczka |
Owoc jałowca cały Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: