Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB POD KOŁDERKĄ MARCHEWKOWO-CEBULOWĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - SCHAB POD KOŁDERKĄ MARCHEWKOWO-CEBULOWĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-kolderka-marchewkowo-cebulowa1-2.jpg)
![Krok 2 - SCHAB POD KOŁDERKĄ MARCHEWKOWO-CEBULOWĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-kolderka-marchewkowo-cebulowa2-2.jpg)
![Krok 3 - SCHAB POD KOŁDERKĄ MARCHEWKOWO-CEBULOWĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-kolderka-marchewkowo-cebulowa3-2.jpg)
![Krok 4 - SCHAB POD KOŁDERKĄ MARCHEWKOWO-CEBULOWĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-kolderka-marchewkowo-cebulowa4-2.jpg)
![Krok 5 - SCHAB POD KOŁDERKĄ MARCHEWKOWO-CEBULOWĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-pod-kolderka-marchewkowo-cebulowa5-2.jpg)
schab bez kości | 900 gram |
cebula | 300 gram |
marchewka | 200 gram |
majonez | 5 łyżek |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1 łyżeczka |
chili | 1/4 łyżeczki |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: