Przepis i sposób przygotowania na: Schab w cieście francuskim ze szpinakiem i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schab w cieście francuskim ze szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-w-ciescie-francuskim-ze-szpinakiem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Schab w cieście francuskim ze szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-w-ciescie-francuskim-ze-szpinakiem-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Schab w cieście francuskim ze szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schab-w-ciescie-francuskim-ze-szpinakiem-i-pieczarkami3-2.jpg)
ciasto francuskie | 300 g |
schab bez kości | 500 g |
szpinak mrożony | 200 g |
masło | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 2 szt |
ser feta | 100 g |
pieczarki | 150 g |
cebula biała | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
sezam czarny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: