Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy nadziany pierczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowy nadziany pierczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziany-pierczarkami2-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowy nadziany pierczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziany-pierczarkami3-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowy nadziany pierczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziany-pierczarkami4-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowy nadziany pierczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziany-pierczarkami1-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowy nadziany pierczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziany-pierczarkami0-2.jpg)
schab bez kości | 2 plastry |
pieczarki | 300 gram |
cebula | 2 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
sól do pieczarek | 1 łyżeczka |
pieprz do pieczarek | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyzeczka |
olej do smażenia | 2 łyżki |
olej do smażenia | 1 łyzka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 (do schabowego) |
sól | 2 (do schabowego) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: