Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy nadziewany kurkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Schabowy nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziewany-kurkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Schabowy nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziewany-kurkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Schabowy nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziewany-kurkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Schabowy nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziewany-kurkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Schabowy nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziewany-kurkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Schabowy nadziewany kurkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/schabowy-nadziewany-kurkami6-2.jpg)
schab bez kości | 400 gram |
jajko | 1 sztuka |
kurki | 250 gram |
oliwa | 3 łyżki |
cebula biała | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: