Przepis i sposób przygotowania na: Sernik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik319-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik320-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik321-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik322-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik323-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik324-2.jpg)
![Krok 7 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik325-2.jpg)
![Krok 8 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik326-2.jpg)
![Krok 9 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik327-2.jpg)
![Krok 10 - Sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik318-2.jpg)
mąki | 400 g |
proszku do pieczenia | 3 łyżeczki |
cukru pudru | 200 g |
jaj | 5 szt |
masła lub margaryny | 125 g |
białego sera | 500 g |
budyniu waniliowego | 1 opakowanie |
skórka starta z 1 cytryny | |
cukru | 0,5 szklanki |
polewa czekoladowa | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: