Przepis i sposób przygotowania na: Sernik cielaczek wersja I
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik cielaczek wersja I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cielaczek-wersja-i1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik cielaczek wersja I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cielaczek-wersja-i2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik cielaczek wersja I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cielaczek-wersja-i3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik cielaczek wersja I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cielaczek-wersja-i4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik cielaczek wersja I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cielaczek-wersja-i5-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik cielaczek wersja I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cielaczek-wersja-i6-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka pszenna | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 3 sztuki |
kakao | 2 łyżki |
cukier | 1 szklanka |
masło | 100 g |
woda | 4 łyżki |
sól | szczypta |
ser biały | 500 g z wiaderka |
budyń waniliowy | 3 łyżeczki |
jajko | 3 sztuki |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
masło | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: