Przepis i sposób przygotowania na: Sernik cytrynowy na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik cytrynowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cytrynowy-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik cytrynowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cytrynowy-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik cytrynowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cytrynowy-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik cytrynowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-cytrynowy-na-zimno4-2.jpg)
ser biały | 1 kg w wiaderku |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
galaretka cytrynowa | 2 opakowania |
cytryna | 2 szt ( sok i starta skórka ) |
cukier | do smaku |
śmietana kremówka | 300 ml |
sok z cytryny | 1/2 szt |
masło | 1 łyżka |
cukier | 0,5 szkl |
jajko | 2 szt |
śmietana | 1 łyżka |
borówki | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: