Przepis i sposób przygotowania na: Sernik kajmakowo-bananowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik kajmakowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowo-bananowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik kajmakowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowo-bananowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik kajmakowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowo-bananowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Sernik kajmakowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowo-bananowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Sernik kajmakowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowo-bananowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Sernik kajmakowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowo-bananowy6-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 7 - Sernik kajmakowo-bananowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-kajmakowo-bananowy7-2.jpg)
biszkopty okrągłe |
serek mascarpone | 250 g |
ser biały | 450 g |
masa kajmakowa | 350 g |
śmietana 30% | 330 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżki |
mleko gorące | 100 g |
banan | 3 szt |
masa kajmakowa | |
bezy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: