Przepis i sposób przygotowania na: sernik malinowo-porzeczkowy na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - sernik malinowo-porzeczkowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-malinowo-porzeczkowy-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 2 - sernik malinowo-porzeczkowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-malinowo-porzeczkowy-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - sernik malinowo-porzeczkowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-malinowo-porzeczkowy-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 4 - sernik malinowo-porzeczkowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-malinowo-porzeczkowy-na-zimno4-2.jpg)
![Krok 5 - sernik malinowo-porzeczkowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-malinowo-porzeczkowy-na-zimno5-2.jpg)
![Krok 6 - sernik malinowo-porzeczkowy na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-malinowo-porzeczkowy-na-zimno6-2.jpg)
masło lub margaryna | 100 gram |
ciastka | 2 opakowania |
maliny świeże | 250 gram |
czerwona porzeczka | 100 gram |
ser biały | 1 kostka |
serek homogenizowany | 1 kubek |
śmietana 30% | 1 kubek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
cukier puder | 3/4 szklanki |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: