Przepis i sposób przygotowania na: sernik na spodzie cynamonowo-anyżowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - sernik na spodzie cynamonowo-anyżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-spodzie-cynamonowo-anyzowym1-2.jpg)
![Krok 2 - sernik na spodzie cynamonowo-anyżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-spodzie-cynamonowo-anyzowym2-2.jpg)
![Krok 3 - sernik na spodzie cynamonowo-anyżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-spodzie-cynamonowo-anyzowym3-2.jpg)
![Krok 4 - sernik na spodzie cynamonowo-anyżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-spodzie-cynamonowo-anyzowym4-2.jpg)
![Krok 5 - sernik na spodzie cynamonowo-anyżowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-na-spodzie-cynamonowo-anyzowym5-2.jpg)
mąka krupczatka | 2 szklanki |
masło | 1 kostka |
cukier puder | 1/2 szklanki |
żółtko jajek | 4 sztuki |
Anyż nasiona Prymat | 1 łyżeczka |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 800 gram |
białko | 4 sztuki |
cukier puder | 3/4 szklanki |
budyń śmietankowy | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: