Przepis i sposób przygotowania na: sernik pod pierzynką kokosową
Kroki postępowania
![Krok 1 - sernik pod pierzynką kokosową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-pod-pierzynka-kokosowa1-2.jpg)
białka jaj ubijam na sztywno z dodatkiem cukru i wiórków kokosowych i wykładam na sernik i do piekarnika na 15-20 minut temp.160 stopni.
![Krok 2 - sernik pod pierzynką kokosową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-pod-pierzynka-kokosowa2-2.jpg)
![Krok 3 - sernik pod pierzynką kokosową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-pod-pierzynka-kokosowa3-2.jpg)
![Krok 4 - sernik pod pierzynką kokosową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-pod-pierzynka-kokosowa0-2.jpg)
jajko | 7 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 1 szklanka |
mleko | 1 szklanka |
twaróg | 4 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: