Przepis i sposób przygotowania na: Sernik wiedeński
Kroki postępowania
Białka ubijamy na sztywną pianę i dodaajemy do nich cukier. Dobrze mieszamy.
![Krok 1 - Sernik wiedeński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wiedenski59-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik wiedeński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wiedenski58-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik wiedeński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-wiedenski57-2.jpg)
twaróg | 1 kg |
cukier | 1 szklanka |
jaja | 6 szt |
masło | 1 kostka |
cukier waniliowy | 1 paczka |
olejek cytrynowy | |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
budyń śmietankowy | 1 paczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: