Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z musem brzoskwiniowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sernik z musem brzoskwiniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-musem-brzoskwiniowym5-2.jpg)
![Krok 2 - Sernik z musem brzoskwiniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-musem-brzoskwiniowym6-2.jpg)
![Krok 3 - Sernik z musem brzoskwiniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik-z-musem-brzoskwiniowym7-2.jpg)
ciastka maślane | 240 gram |
masło | 140 gram |
twaróg | 400 gram |
jogurt grecki | 600 gram |
cukier puder | 50 gram |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżeczek |
woda ciepła | 80 ml. |
brzoskwinie w puszce | 850 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 8 łyżeczek |
woda ciepła | 100 ml. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: