Przepis i sposób przygotowania na: Serowe sakiewki z kantalupą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Serowe sakiewki z kantalupą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-sakiewki-z-kantalupa1-2.jpg)
![Krok 2 - Serowe sakiewki z kantalupą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-sakiewki-z-kantalupa2-2.jpg)
![Krok 3 - Serowe sakiewki z kantalupą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-sakiewki-z-kantalupa3-2.jpg)
![Krok 4 - Serowe sakiewki z kantalupą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-sakiewki-z-kantalupa4-2.jpg)
![Krok 5 - Serowe sakiewki z kantalupą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/serowe-sakiewki-z-kantalupa5-2.jpg)
twaróg zmielony | 200 g |
mąka tortowa | 300 g |
cukier waniliowy | 16 g |
mleko 3,2% | 8 łyzek |
olej roślinny | 5 łyżek |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
sól | szczypta |
kandyzowana kantalupa | 100 g |
twarożek | 300 g |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 2 czubate łyżki |
skórka z cytryny | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: